marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Trupul româncei Adina Popescu, dispărută pe 14 iulie, a fost găsit în Nepal

  de - | 25 iulie 2016, 12:33 PM | Internaţional

  0

  Autorităţile din Nepal au găsit plutind, într-un râu, trupul unei femei. Nu au făcut încă identificarea, dar sunt convinşi că e vorba despre Adina Popescu, în vârstă de 26 de ani, pentru că descoperirea a fost făcută în zona în care a fost văzută fata ultima dată, potrivit stiri.tvr.ro.

  Adina plecase în India pe 11 iulie şi ar fi trebuit să se întoarcă în ţară pe 20. Din păcate, ea ar fi fost surprinsă de o ploaie torenţială, urmată de alunecări de teren.

  Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe au început demersurile pentru a repatria trupul Adinei. După ce fusese dată dispărută, prietenii tinerei s-au mobilizat pe Facebook şi au creat un site unde strângeau fonduri ca să poată plăti pentru căutarea ei cu elicopterul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.