sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trenurile InterRegio Bucureşti Nord – Constanţa şi retur sunt în continuare anulate, iar pe trei drumuri naționale se circulă îngreunat

  de Special Arad | 21 martie 2018, 8:12 AM | Naţional

  0

  (foto: Radio Timișoara)

  Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire rămân anulate şi miercuri, din cauza vremii. În Gara de Nord, la această oră trenurile nu au întârzieri, anunță Mediafax.

  Potrivit CFR Călători, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588 care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur fără oprire.

  ”Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport”, arată CFR.

  Se circulă îngreunat pe trei drumuri naţionale şi mai multe judeţene, din cauza inundaţiilor

  Circulaţia continuă să fie îngreunată pe trei drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vâlcea, din cauza inundaţiilor. Pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea circulaţia rutieră este întreruptă.

  Potrivit Centrului Infotrafic, nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara.

  sursa: Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.