Trenurile au întârzieri în partea de vest a ţării din cauza ninsorilor

  de Special Arad | 10 January 2022, 10:26 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  În partea de vest a ţării, trenurile circulă cu dificultate din cauza ninsorii. Pe mai multe garnituri sunt înregistrate întârzieri. De asemenea, pe segmentul feroviar Ghioroc-Glogovăţ circulaţia trenurilor se realizează cu tracţiune dublă – locomotive electrice şi locomotive diesel, potrivit Adevarul.ro.

  CFR Călători recomandă oamenilor ca înainte de a pleca în călătorie să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din ţară şi la telefon 021/9521.

  Totodată, CFR Călători transmite că pasagerii care au bilete şi doresc să renunţe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.