Trei vicepreședinți ANAF au fost eliberați din funcții

  de - | 26 November 2019, 8:48 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  ​Șerban Andrei Nistor, Ștefan Cosmin Doliș, Daniel Mihail Tudor au fost eliberați din funcțiile de vicepreședinți ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), scrie hotnews.ro. De asemenea, premierul l-a numit pe Costea Sandu în funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat în cadrul instituției.

  În cazul lui Lilian Onescu, premierul a dat o decizie de aplicare a mobilității din funcția de secretar general al ANAF, în cea de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

  Șerban Andrei Nistor a fost vicepreședinte al ANAF din aprilie 2018. Anterior a fost director în cadrul aceleiași instituții (din noiembrie 2017), iar ceva mai înainte: șef adminsitrație la AJFP Teleorman (aprilie 2017 – Octombrie 2017).

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.