Trei vicepreședinți ANAF au fost eliberați din funcții

  de - | 26 noiembrie 2019, 8:48 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  ​Șerban Andrei Nistor, Ștefan Cosmin Doliș, Daniel Mihail Tudor au fost eliberați din funcțiile de vicepreședinți ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), scrie hotnews.ro. De asemenea, premierul l-a numit pe Costea Sandu în funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat în cadrul instituției.

  În cazul lui Lilian Onescu, premierul a dat o decizie de aplicare a mobilității din funcția de secretar general al ANAF, în cea de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

  Șerban Andrei Nistor a fost vicepreședinte al ANAF din aprilie 2018. Anterior a fost director în cadrul aceleiași instituții (din noiembrie 2017), iar ceva mai înainte: șef adminsitrație la AJFP Teleorman (aprilie 2017 – Octombrie 2017).

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.