Tranzacție-pericol pentru Orange, Telekom și Digi: Vodafone a cumpărat UPC

  de - | 7 May 2018, 10:51 AM | Naţional

  0

  (foto: gadget.ro)

  Conform agenției de presă Reuters, Vodafone şi Liberty Global au încheiat negocierile şi au bătut palma pentru o parte din operaţiunile companiei americane pentru suma de 20.7 miliarde de euro, scrie gadget.ro. Tranzacţia include toate reţelele de cablu deţinute de Liberty Global în Germania, Cehia, Ungaria şi România.

  Raportat strict la ţara noastră, putem spune că Vodafone a achiziţionat UPC şi va putea oferi astfel clienţilor săi pachete integrate de telefonie mobilă, fixă, internet fix şi cablu TV. Operatorul roşu va avea acces la peste 1.3 milioane de noi abonaţi şi va putea atrage mulţi alţii prin noi oferte avantajoase.

  În România, cei de la Vodafone erau singurii din piaţă care nu aveau în ofertă TV şi internet fix, iar această tranzacţie nu face decât să crească concurenţa, mai ales că UPC este unul dintre cei mai apreciaţi operatori de servicii fixe.

  Până pe data de 15 mai vom avea şi o declaraţie oficială de confirmare a achiziţiei din partea celor două companii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.