duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

    Digi RCS&RDS își schimbă numele. Cum se va numi colosul din telecomunicații

    de - | 11 aprilie 2024, 9:03 AM | Naţional

    0

    Digi RCS&RDS va dispărea din luna mai a acestui an! Compania ia în discuții schimbarea oficială a denumirii pe care o poartă colosul de telecomunicații.

    Dacă în urmă cu ceva timp, pe toate materiale promoționale ale companiei puteam vedea numele de RCS&RDS, acum, însă, a fost înlocuit cu un alt nume.

    Ce nume va avea Digi RCS&RDS

    Al doilea mare jucător pe piața locală de telecomunicații, cu o activitate începută în anul 1994, RCS&RDS va deveni Digi România. Schimbarea denumirii va fi discutată în prima decadă a lunii mai, conform datelor analizate de Profit.ro.

    Simplificarea numele nu poate fi decât o metodă excelentă de a promova compania  sub o formă unitară în toate ţările în care aceasta este prezentă.

    RCS & RDS este, în prezent, un nume pe care mulți l-au uitat, Digi fiind numele pe care, deja, îl folosesc abonații. Primele discuţii oficiale pe tema schimbării numelui ar putea avea loc în luna mai, propunerea noului nume fiind de Digi România.

    De unde provine RCS & RDS

    Denumirea de RCS&RDS reprezintă o fuziune realizată în anul 2005 între companiile Romanian Cable Systems (RCS) şi Romania Data Systems (RDS).

    Conform listafirme.ro, RCS & RDS SA a obţinut în 2022 o cifră de afaceri de 4.8 miliarde de lei şi un profit net de 1.3 miliarde de lei. La acelaşi bilanţ, compania avea 10.468 angajaţi şi datorii de 8.3 miliarde de lei.

    Mai multe pe bugetul.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.