duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe posturi TV, eliminate din grilă de Digi

  de - | 2 mai 2024, 1:41 PM | Naţional

  0

  Abonații Digi primesc o veste neplăcută, deoarece RCS&RDS a anunțat că anumite posturi TV vor fi eliminate din grila de programe.

  RCS&RDS este liderul în furnizarea de cablu în România, iar de-a lungul timpului, au făcut schimbări semnificative în grila lor de programe. Au eliminat unele posturi, dar, în același timp, au adăugat și altele noi.

  Într-un nou anunț, Digi a decis să scoată din grilă unele televiziuni din grupul Clever, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Nouă canale TV vor fi eliminate din grila națională RCS&RDS.

  Printre televiziunile din grupul Clever care vor dispărea se numără: Profit News, Prima History și Medika TV. În plus, vor fi eliminate și DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy.

  Deși varianta SD a postului DigiSport4 va fi scoasă din grilă, abonații cu televizoare de generație mai nouă vor avea totuși acces la varianta HD a postului.

  Pe de altă parte, RCS&RDS a adăugat și alte televiziuni în grila sa, printre care se numără: SkyShowtime HD 1, SkyShowtime HD 2, TVr sport HD și Bollywood Clasic, mai scrie stiripesurse.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.