duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Transport gratuit în Arad pentru donatorii de sânge, pensionarii cu o anumită pensie și elevii care nu au absențe

  de Special Arad | 13 martie 2019, 8:07 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Donatorii de sânge din Arad vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Arad, în luna imediat următoare lunii în care donează sânge. Cel puţin aceasta este una dintre prevederile proiectului aprobat cu unanimitate de voturi în cadrul şedinţei de Consiliul Local de marţi, 12 martie 2019.  De gratuităţi pe mijloacele de transport în comun din Arad vor beneficia şi persoanele cu vârsta de peste 70 de ani,  pensionarii  cu un  venitul lunar mai mic de 1200 lei, copiii şi elevii care urmează cursuri de zi şi nu au absenţe repetate şi nemotivate de la cursuri.

  În schimb, pensionarii, cu venitul lunar mai mare de 1200 lei, beneficiază de o reducere de 50% din prețul abonamentului la transportul public local desfășurat cu tramvaiele și autobuzele pe raza municipiului Arad. De aceeaşi facilitate se vor bucura şi studenţii  care urmează cursuri de zi la o unitate de învățământ superior acreditată/ autorizată.

  Costurile anuale generate de aceste facilităţi s-ar putea ridica la aproximativ 1,2 milioane de lei, în funcţie de numărul celor care vor solicita eliberarea legitimaţiilor de călătorie gratuite.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.