sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Traficant de droguri condamnat la închisoare, pus la pământ și încătușat de polițiștii arădeni pe Calea Aurel Vlaicu

  de Ioana Costaș | 12 iunie 2024, 11:03 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: captură video - Info Trafic Arad Oficial - Facebook)

  O scenă demnă de un film de acțiune a avut loc ieri după masa, pe Calea Aurel Vlaicu, în apropierea unui centru comercial. Cei care au trecut prin zonă au oprit și au urmărit scenele care se desfășurau sub privirile lor, iar unii au și filmat – imaginile fiind postate pe Facebook, pe grupul Info Trafic Arad – Oficial (n.r. video credit: Viorel Dema).

  Iar comentariile nu au întârziat să apară cu privire la cele surprinse în video. În fapt, ceea ce s-a întâmplat ieri pe Calea Aurel Vlaicu a fost o acțiune de punere în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei.

  Bărbatul pus la pământ și încătușat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad fusese condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare de către Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și se sustrăgea executării pedepsei.

  Oamenii legii aveau informații că bărbatul – în vârstă de 36 de ani, din județul Vâlcea – se află pe raza municipiului Arad, astfel că au organizat o acțiune de prindere a acestuia. Vâlceanul a ajuns la Penitenciarul Arad.

  „La data de 11 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 36 de ani, din județul Vâlcea, pe numele căruia, magistrații Tribunalului Vrancea au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 8 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  video: Viorel Dema – Info Trafic Arad Oficial/Facebook

  Citește și: VIDEO. Traficanți de droguri prinși în Arad în timp ce vindeau 1 kilogram de „cristal” cu 42.000 de lei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.