Trafic ilegal, cu 13 tone de cereale la Nădlac. Societatea în cauză, amendată cu 15.000 lei

  de Special Arad | 30 martie 2015, 1:31 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice şi de la Poliția orașului Nădlac, au  depistat un transport de cereale, efectuat cu un ansamblu autocamion aparținând unei societăţi comerciale.

  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că reprezentanţii societăţii nu deţineau documente legale pentru întreaga cantitate de grâu transportată şi a fost solicitat sprijin de specialitate din partea I.S.C.T.R., privind o posibilă depășire a greutății maxime admise a mărfii transportate cu ansamblul autocamion. Întrucât transportatorul a refuzat cântărirea mărfii transportate, s-a luat măsura imobilizării remorcii încărcate și a fost aplicată  o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 lei.

  Totodată, a fost dispusă măsura confiscării cantității de 13.340 kg grâu,  aflată în autocamion.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.