joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic ilegal, cu 13 tone de cereale la Nădlac. Societatea în cauză, amendată cu 15.000 lei

  de Special Arad | 30 martie 2015, 1:31 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice şi de la Poliția orașului Nădlac, au  depistat un transport de cereale, efectuat cu un ansamblu autocamion aparținând unei societăţi comerciale.

  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că reprezentanţii societăţii nu deţineau documente legale pentru întreaga cantitate de grâu transportată şi a fost solicitat sprijin de specialitate din partea I.S.C.T.R., privind o posibilă depășire a greutății maxime admise a mărfii transportate cu ansamblul autocamion. Întrucât transportatorul a refuzat cântărirea mărfii transportate, s-a luat măsura imobilizării remorcii încărcate și a fost aplicată  o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 lei.

  Totodată, a fost dispusă măsura confiscării cantității de 13.340 kg grâu,  aflată în autocamion.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.