duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Românii pleacă în concedii. A crescut traficul la frontierele din vestul țării, în special la PTF Nădlac II

  de Ioana Costaș | 24 iunie 2023, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  foto: Arhivă

  Poliția de Frontieră anunță că „în acest sfârşit de săptămână se observă o creştere a valorilor de trafic în punctele de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din țară, în special la frontiera de vest şi sud a României”.

  Astfel, pentru evitarea aglomerărilor şi pentru scurtarea timpului de control, polițiștii de frontieră recomandă „pregătirea din timp a documentelor de călătorie pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cu celeritate”.

  Este știu faptul că cel mai tranzitat punct de trecere de la frontiera cu Ungaria este PTF Nădlac II, iar de la granita cu Bulgaria PTF Giurgiu, astfel că Poliția de Frontieră îi îndeamnă pe cei care vor să iasă din România să folosească toate punctele de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internațional astfel încât să se evite supraaglomerarea doar a unora dintre acestea.

  „Rugăm pe toți cei care aleg să iasă din țară să verifice pe pagina de internet a Poliției de Frontieră, aplicaţia Trafic On-line, care prezintă situația traficului în punctele rutiere de trecere a frontierei, valorile afișate reprezentând o medie a timpului de aşteptare pentru anumite intervale de timp. Aceasta poate fi accesată de la următorul link: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/ Pentru informații suplimentare, privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competență a Poliției de Frontieră, cetățenii pot suna la numărul de telefon 021.9590, care funcționează în regim permanent. Totodată, asigurăm pe toți cei care tranzitează frontiera în această perioadă, că se depun toate eforturile în vederea asigurării unui echilibru între securitatea cetăţenilor si fluenţa traficului de călători”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

  Astăzi, în jurul orei 14:00, la PTF Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară timpul de așteptare era de 60 de minute, iar la PTF Nădlac I – 50 de minute. Pe sensul de intrare în țară, la PTF Nădlac II se aștepta 40 de minute, iar la Nădlac I – 30 de minute.

   

  Citește și: Trafic aglomerat la intrarea în țară, la Nădlac II, anunță Poliția de Frontieră. Mașinile așteaptă mai mult de o oră

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.