joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic aglomerat la intrarea în țară, la Nădlac II, anunță Poliția de Frontieră. Mașinile așteaptă mai mult de o oră

  de Alin Olteanu | 3 iunie 2023, 11:27 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhiva Special Arad)

  Cozi infernale la intrare și ieșire din țară pentru camioane, anunță Poliția de Frontieră sâmbătă dimineață, prin aplicația traficonline.ro.

  Camioanele așteaptă 480 de minute pentru a intra în țară pe la punctul din Negru Vodă (jud. Constanța) și 60 de minute în Vama Veche. Aglomerat este și în Calafat, unde timpii de așteptare ajung la 180 de minute, la Nădlac II – 80 de minute, Siret – 120 de minute, Galați, Isaccea și Vârșand – câte 60 de minute în fiecare punct.

  Pe sensul de ieșire din țară, cel mai aglomerat este în vama Siret, unde camioanele așteaptă câte 500 de minute, apoi la Isaccea (Tulcea) timpii ajung la 240 de minute, la Giurgiu – 100 de minute, Calafat – 70 de minute, Galați – 60 de minute.

  De precizat este că traficul pentru autoturisme este lejer, cu excepția vămii Nădlac II, unde mașinile așteaptă o oră să poată intra în țară. La ieșirea din țară nu sunt înregistrați timpi mari de așteptare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.