vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Accident grav în vestul țării. Traficul este blocat. Ora 10.00: traficul la nodul rutier dintre autostrăzile A6 și A1 a fost reluat

  de Special Arad | 18 iulie 2023, 9:27 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Un accident grav s-a produs, marți dimineață, la nodul rutier dintre autostrăzile A6 şi A1. Trei persoane au fot rănite, iar traficul este blocat. În accident au fost implicate patru autovehicule, inclusiv două autotrenuri.

  „La nodul rutier dintre autostrăzile A 6 şi A 1, în zona localităţii Balinţ, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 1 autoturism, 1 autoutilitară şi 2 autotrenuri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  Cum spuneam, trei persoane au fost rănite, fiind evaluate medical la faţa locului.

  UPDATE – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată la nodul rutier dintre autostrăzile A 6 și A 1, în zona localității Balinț, județul Timiș, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma impactului au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.