vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Totul nu va fi bine” ajunge și la Arad în ziua premierei naționale

  de Tomck@t | 3 august 2020, 1:51 PM | Cultură | Film

  0

  La finalul unei relații de lungă durată, un regizor pe jumătate nevăzător, născut în 1986, a cărui mamă pune boala acestuia pe seama accidentului nuclear de la Cernobîl, își lasă în urmă viața din România și pornește într-o călătorie din dorința de a găsi și alți oameni afectați de același dezastru. Se îndrăgostește de o tânără din Ucraina și viața i se schimbă total – acesta e sinopsisul filmului documentar „Totul nu va fi bine”, regizat de Adrian Pîrvu și Helena Maksyom, ce are premiera națională pe data de 7 august. Chiar în acea seară de vineri, cu începere de la ora 21:30, va ajunge pe marele ecran și la Arad, la Cinema Arta.

  Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza rezervării la numărul de telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau [email protected]. În caz de vreme nefavorabilă, proiecția va fi reprogramată în altă seară.

  Proiecția este organizată de Primăria Municipiului Arad, prin intermediul Institutului Francez din România și al Centrului Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.