News AlertTot ce trebuie să știi despre măsurile luate de Comitetul pentru Situații de Urgență în județul Arad

  de Special Arad | 14 martie 2020, 11:27 AM | Administraţie | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  În plină pandemie de COVID-19 (coronavirus), autoritățile iau o sumedenie de măsuri pentru a stopa răspândirea virusului.

  Astfel, pentru o informare completă asupra restricțiilor impuse de contextul epidemiologic actual, autoritățile îndeamnă agenții economici, reprezentanții mass-media și, evident, toate persoanele interesate despre aceste măsuri să consulte hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad.

  Aceste măsuri sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului Județului Arad și sunt completate periodic, în funcție de data la care sunt luate.

  Pentru mai multe informații puteți accesa următorul link: https://ar.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.