miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tone de deșeuri de tonere de imprimante, blocate de Garda de Mediu Arad la intrarea în țară

  de Alin Olteanu | 27 februarie 2023, 11:47 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În cursul dimineții zilei de 27.02.2023 s-a prezentat în PTF Nădlac 2 (autostrada) un automărfar care transporta 65 bigbag-uri având o cantitate de 11.94 tone.
  În documentele prezentate la controlul efectuat de echipa compusă din comisari ai Gărzii Naționale de Mediu -Comisariatul Județean Arad și agenți ai Poliției de Frontieră transportul era constituit din deșeuri de materiale plastice şi de cauciuc.
  În fapt, marfa transportată din Italia către un agent economic din județul Timiș nu era conform cu documentele însoțitoare , în automărfar aflându-se 65 bigbag-uri deşeuri de tonere de imprimante.
  Având în vedere neconcordanțele din documentele însoțitoare a transportului și marfa aflată în automărfar, transportului i s-a interzis intrarea în țară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.