vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Toate infarctele vor fi tratate la Arad, indiferent de oră

  de Special Arad | 29 ianuarie 2021, 1:59 PM | Sănătate | Știri Arad

  1

  Comunicat: Consilierii județeni au aprobat astăzi înființarea unei linii de gardă la domiciliu în specialitatea cardiologie intervențională, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Această linie de gardă va asigura intervenția rapidă pentru cazurile de infarct miocardic acut unde este necesară o operație imediată pentru salvarea vieții pacientului.

  „Până în prezent cazurile de infarct erau direcționate către Timișoara. Prin înființarea acestei linii de gardă la domiciliu, cazurile de infarct miocardic acut vor fi tratate la Spitalul din Arad indiferent de oră. Toți arădenii care se vor prezenta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad cu infarct miocardic acut vor fi rezolvați local, în cel mai scurt timp posibil. Aceasta înseamnă timp prețios pentru pacienți și, automat, mai multe vieți salvate. Când e vorba despre salvarea de vieți omenești nu ne uităm cât costă. Este vorba despre cheltuieli suplimentare, însă sănătatea arădenilor reprezintă o prioritate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.