Toader confirmă afirmaţiile premierului Dăncilă: Am refuzat să-mi însuşesc OUG pe amnistie şi graţiere elaborate în alte „centre de reflecţie”

  de Special Arad | 29 mai 2019, 8:08 AM | Politikos

  1

  Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, confirmă, pe Facebook, afirmaţiile premierului Viorica Dăncilă, precizând că pe masa Guvernului nu a ajuns vreo OUG pe amnistie şi graţiere pentru că el a refuzat să-şi însuşească proiecte elaborate în alte „centre de reflecţie”.

  “Confirm spusele dnei premier ! Pe masa Guvernului nu a ajuns nici un proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere. MJ nu a elaborat nici un proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere. Am refuzat să îmi însuşesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie şi graţiere, proiecte elaborate în alte „centre de reflecţie””, a scris, miercuri dimineaţă, fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

  Reacţia fostului ministru vine după ce premierul Viorica Dăncilă spune că nu a avut niciodată pe masă un proiect de ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere, iar legat de alte proiecte pe justiţie spune că nu a vrut să pună în pericol România şi să fie activat articolul 7, refuzând să menţioneze clar din partea cui veneau insistenţele.

  Citește continuarea pe Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …”nu va cânta astăzi cocoşul, până ce de trei ori te vei lepăda de Mine”

   El n-a dat OUG habar n-are…e un sfant…dancila nici nu stia de prostiile cu statu’ paralel iar carmen dan n-a ordonat gazarea si lovirea unor manifestanti nevinovati!

   Nimeni nu stie nimic! Cu minciunile astea va afundati mai rau mah prostilor!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.