TIR-urile luate la control de polițiștii arădeni. Peste 70 de șoferi sancționați

  de Special Arad | 31 octombrie 2019, 4:48 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat, ieri, o acțiune pentru depistarea conducătorilor autotrenurilor care nu respectă prevederile legale privind transportul de mărfuri. În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 105 autotrenuri, fiind aplicate 74 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.875 de lei, dintre care: – 64 conform OUG 195/2002; – 3 pentru nerespectarea legislației privind marfa transportată; – 1 pentru nerespectarea timpilor de odihnă (tahograf); – 3 pentru neacoperirea cu prelată a nisipului transportat; – 3 pentru prezența noroiului pe roți în timpul deplasării pe șosea. Polițiștii au reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și 3 certificate de înmatriculare pentru anvelope uzate. Nu a fost constatată nicio infracțiune. Aceste activități vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.