miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ține steagul sportului alb sus! CS TenisProfi Arad organizează, în această lună, Fed Cup Junior, cu șase naționale la start!

  de Dan Lazăr | 2 iulie 2021, 2:26 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  În absența din calendarul sezonului 2021 a turneului internațional de tenis feminin Trofeul „Ilie Năstase”, cluburilor CS TenisProfi și CS UTA le revine sarcina de a găzdui cel mai important turneu din Arad: European Summer Cup Under 18 feminin, un adevătrat Fed Cup Junior.

  Competiția va avea loc între 28-30 iulie, pe terenurile bazei „UTA-TenisProfi”, fiind pentru a noua oară la rând când clubul condus de Ovidiu Fereștean organizează acest impoetant eveniment dedicat viitorului sportului alb. „Aradul merită un astfel de turneu, unde de-a lungul anilor au participat jucătoare care apoi au devenit stele ale acestui sport”, ne-a declarat Ovidiu Fereștean, aflat în postura de director al turneului.

  Pe zgura arădeană, alături de naționala tricoloră, vor mai păși naționalele din: Estonia, Franța, Olanda, Serbia și Spania. Primele două clasate se vor califica la turneul final ce se va disputa în august la Granville (Franța), acolo unde vor mai ajunge și finalistele turneelor preliminare de la Zenica (Bosnia – Herțegovina), Most (Cehia) și Maglie (Italia).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.