Timotei a avut o imensă surpriză pe patul de spital. A primit exact ce și-a dorit! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 11 mai 2018, 1:57 PM | Sport

  1

  Cunoașteți mulți dintre voi cazul copilului de numai nouă ani, Timotei Vârvoreanu, copilul atacat de un câine pe strada Constituției din Aradul Nou. Internat la Spitalul Clinic Județean Arad, Timotei se reface după ce a fost mușcat.

  Astăzi de dimineața a avut parte de o mare surpriză. Timotei este fotbalist legitimat la clubul UTA. Este portar la grupa 2009, antrenorii săi fiind Alex Nistor și fundașul echipei UTA, Norbert Polgar. Pe ușa salonului în care este internat Timotei au intrat în această dimineață câțiva dintre cei mai reprezentativi jucători din lotul actual al echipei UTA, Cătălin Hlistei, Darius Buia, Bogdan Burlă, Roberto Bodea dar și antrenorul său, Norbert Polgar.

  Aflat pe patul de spital, Timotei a avut o singură dorință: să vină la el jucătorii de la UTA și să-i aducă o minge și un fular. Iar dorința micuțului fotbalist s-a îndeplinit. Însoțiți de managerul Codru Grădinariu, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” i-au dăruit mingea dorită și fularul imediat după ședința de antrenament.

  „Mulțumim suporterilor, echipei UTA și tuturor celor care au reușit să readucă zâmbetul pe buzele lui Timotei!”, scrie Simina Roz, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Arad, pe Facebook. Într-adevăr, jucătorii s-au dus la Timotei la îndemnul suporterilor care au dorit să-i facă în acest fel un cadou micuțului Timotei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.