1,4 milioane de euro din transferul lui Dennis Man vin la Arad!

  de Lucian Dănilă | 28 January 2021, 1:19 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Transferat la Parma pentru 13 milioane de euro, arădeanul Dennis Man (22 de ani) de la FCSB este pe poziția a 12-a în istoria Parmei, înaintea unor jucători ca Gilardino, Stoicikov și Mutu. Este cea mai scumpă mutare din Serie A în această iarnă!

  Cea mai scumpă vânzare din istoria Ligii 1 este în acest moment, ca preț, achiziția numărul 1 a iernii în Serie A.

  În lume, Denis Man este pe locul 7 în topul transferurilor din ianuarie 2021. Pe prima poziție se află ivorianul Sebastian Haller, pentru care Ajax i-a plătit 22,5 milioane de euro lui West Ham United, scrie gsp.ro.

  Achiziționarea atacantului roș-albastru este a 12-a cea mai scumpă din istoria Parmei (prima e cea a lui Nakata, de la Roma, cu 28,4 milioane). Dar înaintea unor nume faimoase, ca Alberto Gilardino (12 milioane), Hristo Stoicikov (11) și Adrian Mutu (10), notează gsp.ro.

  „UTA ia 11% din sumă. Aveau 15%, am mai cumpărat eu două procente, apoi alte două. Am vrut să cumpăr tot, dar nu au fost ei de acord. Știu că au 11%, e clar”, a declarat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

  Așadar, clubul arădean va primi 1,43 milioane de euro de pe urma transferului. În 2016, când Man a plecat de la UTA la FCSB, arădenii au primit 250.000 euro. Ceea ce înseamnă că în total se aleg cu 1,68 milioane de euro din „afacerea Man”.

  Suma de 1,4 milioane va fi împărțită în mod egal de UTA și clubul care l-a format, Atletico Arad. Astfel, UTA urmează să încaseze aproximativ 700.000 de euro în urma transferului lui Dennis Man la Parma.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.