Dennis Man, aproape de un transfer la Parma! Record pentru fotbalul românesc din care UTA iese cu aproape un milion de euro

  de Lucian Dănilă | 27 January 2021, 8:50 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma e aproape perfectat, conform unor informații de ultimă oră obținute de GSP.ro. Jurnaliștii italieni anunță și ei că în următoarele ore se vor semna actele.

  Părțile s-au înțeles pentru 13 milioane de euro, la care se adaugă două bonusuri.

  Dennis urmează să semneze pe cinci sezoane și jumătate cu Parma. Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon.

  „Duceți-vă duminică la Parma să-l vedeți pe Man!”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

  Alfredo Pedulla, expertul celor de la SportItalia și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din Peninsulă, scrie că „Operațiunea Man la Parma e gata!”. Pedulla susține că se va trece curând la semnarea actelor oficiale.

  Conform clauzelor semnate la plecarea lui Dennis Man de la UTA la Steaua (actualmente FCSB), la Arad urma să ajungă un procent de 11 la sută dintr-un următor transfer al fotbalistului. Cele 11 procente sunt împărțite egal între UTA și clubul care l-a format, Atletico Arad, deci 5,5 pentru UTA și tot 5,5 pentru Atletico. Dacă suma ajunge la 15 milioane de euro cu tot cu bonusurile, UTA ar urma să încaseze aproximativ 750.000 de euro. 

  Este un record pentru fotbalul românesc, după ce Stanciu a fost vândut cu 10 milioane de euro la Anderlecht.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.