Tichetele de masă s-au majorat „spectaculos” cu 0,01 lei, valoarea acestora fiind acum de 20,01 lei

  de Special Arad | 26 octombrie 2020, 10:18 AM | Naţional

  0

  Cei care deja au primit tichetele de masă pe luna octombrie au putut observa ceva schimbat la ele, dar poate nu știau exact ce. Ei bine, spre „încâtarea” tuturor, acestea au fost majorate. Totuși, suma adăugată este una de necrezut, fiind vorba de 0,01 lei.

  Dacă în urmă cu câțiva ani tichetele de masă reprezentau o sumă mult prea mică pentru a asigura un meniu complet pentru un angajat, iată că noile reglementări au adus valoarea bonurilor de masă mai aproape de nevoile cumpărătorilor, dar nu prea. Conform impact.ro., două acte normative publicate vineri în Monitorul Oficial arată că tichetele de masă au fost majorate.

  Astfel, dacă până acum, tichetul de masă valora 20 de lei, în timp ce tichetul de creșă era reprezentat de suma de 470 de lei, începând cu luna octombrie, tichetele de masă vor crește. În mod spectaculos, majorarea este una extrem de mică, iar tichetele de masă vor ajunge să valoreze 20,01 lei. Pe de altă parte, tichetul de creșă rămână la suma de 470 de lei.

  Sursă impact.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.