marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „The Karate Kid 2” (seria nouă) va fi regizat de Breck Eisner

  de - | 10 aprilie 2014, 12:19 PM | Film

  0

  Sony pregateste o continuare a filmului „The Karate Kid”, potrivit digi-film.ro.

  Zvonurile despre aceasta productie par a fi confirmate dupa ce Breck Eisner a fost ales regizorul celui de-al doilea film. Harald Zwart, „Mortal Instruments: City of Bones”, a regizat primul film cu Jaden Smith, fiul lui Will Smith, in rolul principal si cu Jackie Chan jucandu-l pe mentor.

  Pentru „The Karate Kid 2”, ambii actori sunt asteptati sa se intoarca in rolurile lor, dar inca nu se stie nimic despre actiunea acestui nou film. In cadrul filmarilor pentru prima productie, Smith avea doar 11 ani, pe cand acum are 15 ani. Varsta actorului ar putea aduce noi schimbari in scenariul de care se vor ocupa Cyrus Voris si Ethan Reiff, „Kung Fu Panda”.

  Ultimul film regizat de Eisner este horrorul „The Crazies” in 2010, iar recent ar putea sa lucreze pentru „The Last Witch Hunter”.~1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.