vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zilele Filmului Chinezesc se fac și la Arad, doar că promovarea ne e chineză…

  de Tomck@t | 19 septembrie 2014, 11:42 AM | Cultură | Film | Știri Arad

  0

  Jackie Chan, Zhang Ziyi, mare tam-tam mare în capitală, săptămâna trecută, în jurul Festivalului „Zilele Filmului Chinezesc”. Organizatorii i-au îmbrăcat pe „Cichicean” și pe „gheișă” în ii transilvănene, ziariștii i-au luat la întrebări, fanii i-au asaltat pentru autografe, însă aproape toate agențiile de presă și ziarele au uitat să mai menționeze că festivalul vine și la Craiova și Arad. Desigur, vin doar filmele. Mai ales la Arad, promovarea a lipsit cu desăvârșire, noroc cu câteva afișe lipite zilele trecute pe câțiva stâlpi din centru.

  Astfel, putem să anunțăm că între 21 – 22 septembrie, în Aula Magna „Iuliu Maniu” (Bd. Revoluţiei, nr. 81) din incinta Universității „Aurel Vlaicu”, vor fi proiectate cinci producții cinematografice din China, după următorul program:

  21 septembrie

  ora 14:00 – Full Circle

  ora 16:30 – The Flying Swords of Dragon Gate

  ora 19:00 – Beijing Love Story

  ora 21:30 – The Grandmaster

  22 septembrie

  ora 18:00 – Chineze Zodiac

  Zilele Filmului Chinezesc, una dintre seriile evenimentelor care sărbătoresc a 65-a aniversare a stabilirii de relații diplomatice între cele două țări, este organizat de Casa Româno-Chineză şi Ministerul Culturii, în colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze la Bucureşti şi Administraţia de Stat pentru Presă, Publicaţii, Radio, Film şi Televiziune din China.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.