Jackie Chan spune că închisoarea i-a prins bine fiului său

  de Special Arad | 4 March 2015, 12:00 PM | Monden

  0

  Actorul din Hong Kong Jackie Chan, expert în arte marțiale, a asigurat într-un interviu că închisoarea i-a prins bine fiul său și a glumit chiar privind posibilitatea de a repeta pedepsa în fiecare an, relatează marți EFE.

  „Înainte era leneș și distrat, dar acum văd că își așează pantofii, mănâncă tot ceea ce îi gătește mama sa, își împăturește hainele și strânge masa”, a spus Jackie Chan într-un interviu acordat ziarului ‘Oriental Morning Post’, vorbind despre fiul său, Jaycee Chan, în vârstă de de 32 de ani, care este tot actor și care a stat șase luni la închisoare pentru consum de droguri, scrie Agerpres.

  Ca urmare a îmbunătățirii comportamentului fiului său, Jackie Chan a mărturisit că i-a spus în glumă lui Jaycee că ar trebui să ceară el însuși ca în fiecare an să stea câte șase luni la închisoare, unde „ar putea chiar să compună cântece”.

  Jaycee Chan a fost declarat vinovat de „punerea la dispoziție a unui spațiu pentru consum de droguri”, o infracțiune care în China se pedepsește cu până la trei ani de închisoare, însă avocații săi au reușit să-i reducă pedeapsa la șase luni, pe care a ispășit-o între august 2014 și februarie 2015.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.