luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teribilist la volan! A lăsat mașina să meargă și s-a urcat pe plafonul acesteia

  de - | 4 iunie 2021, 9:01 AM | Naţional

  0

  Un teribilist la volan a fost surprins în imagini în localitatea ilfoveană Ciolpani. O cameră de supraveghere stradală l-a surprins pe un tânăr, care se presupune că trebuia să fie la volan, urcat pe plafonul autoturismului aflat în mers.

  În imagini se vede că bărbatul stă pe mașina care avansează cu viteză redusă. La un moment dat, șoferul se dă jos și merge în continuare pe lângă autoturism, abia apoi se urcă din nou la volan. Situația putea deveni una tragică în orice moment, mai ales că din sens opus se observă că venea un biciclist, care însă, a fost evitat.

  Polițiștii din Snagov s-au autosesizat în acest caz. Potrivit anchetatorilor, teribilistul are 20 de ani și nu deține permis de conducere. El împrumutase mașina de la un prieten în vârstă de 18 ani. Amândoi sunt cercetați acum pentru faptele lor.

  După apariția imaginilor în spațiul public, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a precizat că incidentul s-a petrecut pe raza comunei Ciolpani, la începutul lunii martie, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu. „Un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Țepeș, din satul Siliștea Snagovului, a încredințat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere. În acest sens, polițiștii Stațiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a precizat IPJ Ilfov.

  VIDEO AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.