miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Sunt montate fără cap!”. Terenul de volei al noului parc din Micălaca 300, inundat din cauza aspersoarelor

  de Raluca Medeleanu | 25 septembrie 2023, 6:42 PM | Telefonul cititorului

  3

  Aducem în atenție la rubrica „Telefonul cititorului” o problemă identificată astăzi de unul dintre cititorii noștri, care a observat cum copiii stau și privesc de pe margine terenul de volei din noul parc al cartierului Micălaca, zona 300, fără să poată să-l folosească. Problema nu sunt ploile recente, ci aspersoarele care toate udă în același loc.

  „Sunt montate fără cap! Acolo se joacă foarte des copiii, dar azi așa mult au stropit că au inundat terenul. Noi suntem aici de jumătate de oră și stropesc în aceeași direcție, fără oprire. Când am ajuns, deja era baltă. Dar toate numai acolo udă, în alte părți ale parcului nu”, ne-a spus cetățeanul care locuiește în zonă.

  terenul de handbal din parcul din Micălaca 300 este inundat din cauza aspersoarelor

  (În imaginea trimisă de cititor se poate observa unul dintre aspersoarele care udă încontinuu)

  Nu putem să nu observăm și noi lipsa de eficiență a aspersoarelor, mai exact risipa de apă, mai ales acum când vremea din aceste zile este oricum una ploioasă și ne amintim cu mirare de zilele toride de vară când gazonul din noul parc, a cărei amenajare a costat nu mai puțin de 7,5 milioane lei, a fost lăsat efectiv să se prăjească în soare, fără să primească cu zilele pic de apă.

   

  • Citește și: După ce s-au investit 2 milioane de euro pentru crearea de „spații verzi”, a rezultat un parc fotovoltaic · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.