miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă III, Blocul Operator III și Laboratorul de Microbiologie, reabilitate cu peste 2 milioane lei

  de Special Arad | 29 mai 2023, 2:04 PM | Administraţie | Sănătate | Știri Arad

  0

  Comunicat. Peste două milioane de lei a investit Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad pentru reabilitarea Compartimentului Anestezie și Terapie Intensivă III, a Blocului Operator III și a Laboratorului de Microbiologie.

  „Investiția în reabilitarea Compartimentului Anestezie și Terapie Intensivă III respectiv a Blocului Operator aferent acestuia a fost necesară datorită măsurilor trasate, în perioada pandemiei, de către ISU Arad și DSP Arad și pentru a asigura condiții decente de spitalizare pacientelor care necesită intervenții operatorii. În ultimul an aici au avut loc lucrări de reparații și vopsire pereți, înlocuire tâmplărie, montare linoleum medical antibacterian, refacere instalații și montare console pentru fluide medicale. Lucrările au fost posibile cu sprijinul Consiliului Județean Arad și Primăriei Municipiului Arad, iar Asociația Cetatea Voluntarilor ne-a sprijinit cu partea de mobilier, necesară bunei funcționari a acestor servicii medicale”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

  Tot din acești bani s-a amenajat un spațiu, pentru Laboratorul de Microbiologie, funcțional într-una dintre clădirile din strada Episcopiei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.