Teoretic, arată splendid – „Practic, au vândut tot în Târnova!” pe ruta Judecătoria Ineu – Prefectură

  de Lucian Valeriu | 18 august 2014, 10:45 AM | Administraţie | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Cât îi Târnova de mare… frate române… și-i mare… cu Agrișu MareArăneagChier,Drauț și Dud, Colonia Căsoaia cu tot, îi imensă, nu găsești loc nașpa. Ăia 207, 44 kilometri pătrați de dealuri mănoase, câmpii bogate și păduri minunate îs vânduți, însă, bucată cu bucată de pământ, la italieni, unguri și alte naționalități conlocuitoare care, nu-i așa?, în toată istoria noastră comună nu ne-au vrut decât binele și ne-am avut ca frații de când ne știm :P Nu cred că au mai rămas 5% proprietăți înregistrate pe cetățeni români… respectiv de noi înșine… parte a acestui – cum Dumnezeu nu? – popor. Dealurile Zărandului au… redevenit ce au fost acum 2000 de ani: o colonie romană… mai precis o colonie romană formată din italieni de care Italiei i se rupe… adică din italieni de rangul 3-4… spre ultim… și unguri așișderea.
  Toate – dar toate! – hotărârile de instanță, legate de treaba asta, care s-au dat în procese unul mai fraudulos la adresa legislației și bunului simț decât altul, toate contractele de vânzare-cumpărare… și ele… unu mai penal decât altul, s-au parafat – unde?-unde?-ghici! – la Ineu. Nici n-aveau unde altundeva să se petreacă, decât în capitala corupției pe județul ăsta condus de cei mai hrăpăreți și proști totodată hoți de la romani și huni încoace. Cu amplul concurs al Prefecturii Arad… desigur!
  Revenim cu niște dosare tari pe temă…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.