marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Teodor Meleşcanu, audiat în calitate de martor de către DNA într-un dosar de corupție

  de - | 11 iunie 2020, 6:18 PM | Naţional

  0

  (foto: Inquam Photos / George Călin)

  Fostul ministru de externe Teodor Meleşcanu s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde este audiat într-un dosar de corupţie, a informat Agerpres.
  Teodor Meleşcanu a declarat, la ieşirea de la DNA, că este “martor într-o anchetă despre care nu pot să vă spun nimic, pentru că este o anchetă în curs. Nu, nu are legătură (n.r. – cu dosarul din februarie, legat de CEDO). Nu sunt chestiuni legate de partid”.

  Fostul președinte al Senatului a fost atacat verbal de protestatarul Marian “Ceaușescu”, cel care i-a strigat “tovarășul Meleșcanu, Securitatea, ce faceţi? Ce pensie aveţi? Pensia specială? Criminalii din 1989 ce fac?”. Teodor Meleșcanu a mai mers la DNA pe 13 februarie, când a fost audiat în calitate de martor, în legătură cu schimbarea de către fostul agent guvernamental la CEDO Viorel Mocanu a apărării statului român într-un dosar în care Liviu Dragnea contesta condamnarea primită în dosarul Referendumul.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.