marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Temperaturi mai ridicate decât cele normale în luna octombrie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

  de Special Arad | 27 septembrie 2023, 8:19 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale, iar ploile vor fi deficitare, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 25 septembrie – 23 octombrie.

  Pentru municipiul Arad, primele zile ale lunii octombrie sunt prevăzute cu temperaturi de peste 22 grade ziua și peste 10 grade noaptea.

  25 septembrie – 2 octombrie

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale și sudice.

  2 – 9 octombrie

  Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, îndeosebi în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

  10 – 16 octombrie

  Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, sud-vestul, precum și în zona de munte din sudul țării, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

  16 – 23 octombrie

  Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

  Sursa:pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.