Tăriceanu insistă pentru menținerea Secției speciale: „A combate corupția prin încălcarea independenței magistraților va genera în final o corupție și mai mare”

  de Special Arad | 5 ianuarie 2020, 12:14 PM | Politikos

  0

  Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl critică dur pe ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, pentru decizia de desființare a Secției de anchetare a magistraților, el susținând că corupția este “un fenomen care trebuie combătut de noi toți și nu doar de câțiva aleși de sistem și puși pe un soclu de pe care taie și spânzură”.
  El mai spune că, în loc să se gândească la desființarea Secției speciale, Predoiu “ar trebui să vadă întâi cum a fost posibil ca, în spatele unei unități discret ascunsă la DNA, să se ajungă ca în doar 6 luni peste jumătate din magistrații României să aibă un dosar pe numele lor”.
  Într-un mesaj postat duminică pe Facebook, fostul președinte al Senatului susține că, neavând argumente proprii, ministrul Justiției apelează la “așa ne-a spus GRECO, așa ne-a spus Comisia Europeană, așa ne-au recomandat X și Y”.
  Citește mai mult pe hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.