luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul „Petreceri de Vis” și-a deschis porțile la Vechiul Cazinou din Arad | Foto

  de Raluca Medeleanu | 25 februarie 2022, 5:55 PM | Știri Arad

  0

  „Petreceri de Vis”, unul dintre cele mai importante târguri de nunți din vestul țării, în organizarea Camerei de Comerț, și-a deschis astăzi porțile într-o locație extrem de elegantă, Vechiul Cazinou din Arad.

  Târgul „Petreceri de Vis” le oferă viitorilor căsătoriți toate cele necesare pentru a își transforma ziua în care spun „Da” în cel mai frumos vis devenit realitate.

  Expozanții, veniți atât din țară cât și din străinătate, au standurile atât în sala de la parter, cât și cea de la demisol, oferind prețuri promoționale pentru rochiile de mirese, costumele de miri, invitațiile de nuntă, verighetele, serviciile foto-video (inclusiv populara instalație pentru filmulețele de 360 grade), muzică, decorațiuni pentru sală, catering, ba chiar și pachete turistice pentru luna de miere care urmează.

  Deși autoritățile nu au ridicat încă oficial interzicerea organizării nunților (în vigoare din 6 ianuarie 2022), săptămâna viitoare ar putea veni cu vești mai mult decât bune, autoritățile având intenția, în funcție de situația pandemică, să ridice starea de alertă pe teritoriul României. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla chiar atât de curând, însă odată cu venirea timpului frumos, cel mai probabil, chiar dacă nu se va renunța complet la restricții, se vor găsi variante ca nunțile și botezurile să se poată organiza. Cei din domeniu sunt încrezători și la fel și cei care au decis să-și unească destinele anul acesta.

  Revenind la târgul „Petreceri de Vis”, acesta mai poate fi vizitat până duminică inclusiv, de la ora 11:00 la 20:00. Vă invităm să faceți și un „tur virtual” al târgului, prin intermediul fotografiilor din galeria foto a acestui articol.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.