sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 300 de sortimente de vin, băuturi spirtoase și produse gourmet pot fi degustate în acest weekend la cea de-a V-a ediție Vicii și Delicii

  de Special Arad | 28 septembrie 2022, 7:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. De 5 ani, toamna aduce la Arad unul dintre cele mai importante evenimente ale orașului, dedicat micilor plăceri ale vieții. Peste 300 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine, dar și produse gourmet exclusiviste vor face specială cea de-a 5-a ediție a Vicii și Delicii, ce se va desfășura în acest weekend la Vechiul Cazinou Arad.

  Peste 40 de producători din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia vor veni în fața iubitorilor de vinuri cu degustări tematice, în care vor prezenta produse deja consacrate sau altele proaspăt intrate pe piață.

  Dincolo de oferta expusă publicului larg, an de an Vicii și Delicii organizează un spațiu comun de discuții dedicat sectorului HoReCa, pentru a veni în sprijinul dezvoltării domeniului viniculturii.

  Program și acces

  Prețul biletului de acces este 40 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

  Programul de desfășurare este următorul:
  Vineri, 30 septembrie: 17.00-22.00
  Sâmbătă, 1 octombrie: 17.00-22.00
  Duminică, 2 octombrie: 12.00-18.00

  Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros România și susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, respectând toate normele și restricțiile în vigoare.

  Detalii suplimentare despre eveniment pot fi regăsite pe pagina oficială Vicii și Delicii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.