Doi adolescenţi au reuşit să scape, printr-o cascadorie incredibilă, din apartamentul în flăcări, de la etajul patru

  de - | 18 December 2021, 11:06 AM | Internaţional

  0

  Doi frați din New York au ieșit din apartamentul lor cuprins de flăcări pe fereastră, de la etajul patru al unui bloc, scrie observatornews.ro.

  Sub privirile vecinilor uluiţi, o fată de 18 ani a ieşit pe fereastră şi s-a agăţat de pervaz, apoi s-a prins de o țeavă de pe faţadă. A urmat-o fratele ei, de numai 13 ani. În timp ce focul se înteţea, ei au coborât ţinându-se de conductă şi au ajuns la spital, în stare stabilă.

  Mai puţin noroc a avut mama lor, internată în acelaşi spital în stare critică, după ce pompierii au spart uşa pentru a o salva. Iar prietenul ei, aflat şi el în apartament, şi-a pierdut viaţa.

  Bărbatul repara trotinete electrice şi se crede că focul a fost declanşat de un scurt circuit.

  Sursa: observatornews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.