miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul de nunți „Petreceri de Vis” revine la Arad

  de Special Arad | 20 februarie 2022, 3:11 PM | Știri Arad

  0

  După un an de absență, târgul de nunți organizat de Camera de Comerț Arad revine la Arad, de data aceasta într-o nouă locație, în care rafinamentul și eleganța vor fi principalele amprente: Vechiul Cazinou Arad, bijuteria arhitecturală proaspăt reintrată în circuitul social și cultural al orașului.

  „Petreceri de vis reprezintă cea mai mare expoziție din vestul țării dedicată nunților si evenimentelor. Succesul expoziției a fost dovedit an de an de numărul mare de firme din România și Ungaria care au avut standuri în generoasele și elegantele spații expoziționale.
  În fiecare an vizitatorii au trecut pragul târgului pentru a se informa cu privire la ultimele tendințe și inovații în materie de rochii de mireasă, costume pentru miri, floristică, decor, săli de nunți, invitații, torturi și destinații pentru luna de miere”, anunță organizatorii.

  Anul acesta, târgul se desfășoară între 25 și 27 februarie. Încă nu au fost anunțate orele de vizitare, vom reveni cu o actualizare îndată ce ele sunt făcute publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.