Târgul Codrenilor a revenit acasă, la Văsoaia (Galerie Foto)

  de | 29 iunie 2015, 3:13 PM | Chisindia | Știri Arad

  0

  Știri Arad: După o absență de câțiva ani, Târgul Codrenilor a fost din nou organizat la Văsoaia, în munții Zărand.

  Tradiționala manifestare câmpenească a fost organizată an de an, de peste trei decenii la Văsoaia, sat aparținător de Chisindia, însă evenimentul a fost abandonat datorită inaccesibilității drumului ce ducea către zonă.

  Anul acesta însă problema s-a rezolvat, iar cei care l-au vizitat au putut ajunge de această dată cu ușurință cu mașina, drumul fiind acum asfaltat complet.

  La eveniment s-au putut întâlni crescătorii de animale din zonă, dar și iubitorii de muzică tradițională, cărora le-a fost dedicat un spectacol folcloric. Dintre cei care s-au urcat pe scena de la Văsoaia s-au numărat Ansamblul Padureanca din Chisindia, cu Dalia Șuba și Cristina Șuba, Armonia Mureșana din Sâmbăteni cu solistele Andreea Covaci și Maria Rasca, Ansamblul Codrenii Hășmașului, Ansamblul Druscelele din Bârsa, cu soliștii Roberta Tomșa, Mădălina Matcău, Flavius Ana, Denis Mariș, Maria Condea și, nu în ultimul rând, Cosmina Brădean.

  Sperăm că de la anul se va ține și concursul de bovine cu care publicul era obișnuit până acum, dar care anul acesta nu s-a mai organizat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.