Táncolni! Pécs și-a celebrat Zilele Orașului împreună cu arădenii

  de Special Arad | 19 august 2015, 11:00 AM | Cultură | Topic special

  0

  Ziua de 18 august, din cadrul Zilelor Aradului, a fost rezervată pentru a celebra zilele unui oraș înfrățit cu Aradul, care în 2010 a câștigat titlul de Capitală Culturală Europeană. Este vorba de orașul Pécs din Ungaria.

  Manifestările dedicate Zilei Orașului Pécs s-au desfășurat în mai multe locații din municipiu, debutând la Sala Clio cu vernisajul expoziției de pictură a artistului maghiar Herczeg Laszlo. Evenimentul a fost urmat de o piesă de teatru la Teatrul de Marionete.  Scena a găzduit piesa „Toldi”, prezentată de Pte Jesz.

  Amurgul zilei s-a lăsat cu o petrecere în Parcul Eminescu, unde voia bună a fost oferită printr-un spectacol de dans a trupei Școlii Elementare de Artă Berze Nagy Janos pe muzică tradițională maghiară. Seara s-a încheiat cu concertul trupei Flip, Flop and the Flyers.

  foto: Gigi Budiu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.