joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Graba strică treaba! Tânăr din București, fără carnet după ce a călcat pedala prin Arad

  de Special Arad | 12 februarie 2023, 5:04 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii rutieri au lăsat un tânăr din București fără carnet pe o perioadă de 3 luni, după ce a depășit viteza legală cu încă 60 km/h față de limita legală în timp ce conducea prin municipiul Arad.

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează: „În cadrul activităților de monitorizare a vitezei de deplasare pe șoselele din municipiu și județ, polițiștii Biroului Rutier au depistat, la sfârșitul acestei săptămâni, un bucureștean de 27 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Aurel Vlaicu, cu viteza de 111 km./h”.

  Tânărul a rămas fără carnet pentru o perioadă de 90 de zile și a mai fost sancționat contravențional de polițiștii rutieri arădeni, cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

  „Tineri și neliniștiți”, rămași fără carnet

  Nu este singurul șofer care a rămas fără carnet în județul Arad, în acest weekend însă. Polițiștii informează că au mai depistat în trafic, în afara localității Șiria, un alt tânăr care conducea cu 164 km/h. Tânărul de 23 de ani, din Pâncota, a rămas astfel fără carnet pentru o perioadă de 120 zile și a primit o amendă de 1450 lei.

  „Atragem atenția participanților la trafic, că viteza este una din principalele cauze generelatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare”, au transmis polițiștii rutieri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.