Alte întreruperi de curent în județ, joi și vineri (13-14 octombrie)

  de Special Arad | 11 October 2022, 9:27 AM | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat S.A. anunță noi întreruperi de curent electric în județ, planificate pentru „buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice”.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, se anunță într-un comunicat de presă.

  Alături de cele anunțate astăzi (vezi tabelul de mai jos), rămân valabile alte întreruperi de curent electric în județ, între 10 și 12 octombrie (vezi aici) și între 11 și 14 octombrie (vezi aici).

  edis1314

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.