Sziget 2019 ia forma lui Ed Sheeran

  de Iulia Notaros | 20 septembrie 2018, 1:43 PM | Music

  0

  Nici nu s-a încheiat bine ediţia de anul acesta a Szigetului. Personal, încă amân curăţarea tenişilor căzuţi victimă furtunii de la Arctic Monkeys, că organizatorii ne şi fac cadou primul headliner de anul viitor, în persoana irlandezului Ed Sheeran, pentru care cu siguranţă nu am să-mi murdăresc tenişii nici cu praf, nici cu noroi, dar care a fost dorit cu pasiune de publicul maghiar de ani buni. Ultimele câteva ediții au fost mereu însoțite de evenimente Facebook care îl cereau pe Sheeran headliner, a fost zvonit insistent şi pentru 2018, iar acum finalmente visul unora şi coșmarul altora devine realitate.

  Este astfel aproape cert că ziua în care trubadurul roşcat va susura în ritmurile înnebunitoarei, omniprezentei şi gramatical dubioasei Shape of U va fi sold out, probabil mult înainte de începerea festivalului, ceea ce este şi dorinţa expresă a organizatorilor, care în 2018 au înregistrat deja un număr record de vizitatori, 565 000 şi se pregătesc să crească numărul zilelor cu casa închisă posibil până la un nivel similar cu cel al clasicilor gen Glastonbury, ale căror bilete se epuizează frecvent din toamna precedentă evenimentului.

  Pentru cei incredibil de entuziasmaţi de anunţul de astăzi, în ziua de 1 octombrie se va începe vânzarea biletelor Szitizen Prime, ofertă limitată disponibilă doar 24 de ore, de la 11 dimineața ora României până a doua zi tot la 11.

  Abonamentul de 7 zile costă 289 de euro, iar cel de 5 zile 249. Pe lângă biletele în sine, Szitizen Primii vor primi şi un rucsac, o căciula Sziget pentru zilele de iarnă când le e dor de soare şi de învălmăşeala de la scena mare, stickere şi insigne şi un pai din metal inoxidabil, în ton cu inițiativele verzi ale festivalului, care anul acesta a trecut la folosirea paharelor returnabile, iar anul viitor se pregăteşte să elimine folosirea paielor de plastic, în ton cu legislaţia europeană.

  Sziget 2019 va avea loc între 7 şi 13 august 2019, oferta Szitizen prime este disponibilă aici: https://szigetfestival.com/en/szitizen-prime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.