vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fii printre primii szitizeni ai festivalului Sziget 2020! Biletele Szitizen Prime vor fi disponibile pe 14 noiembrie, într-o ofertă limitată

  de Iulia Notaros | 13 noiembrie 2019, 11:02 AM | Monden | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Pe 14 noiembrie vor fi disponibile primele bilete pentru Sziget 2020- așa numitele abonamente Szitizen Prime, care pe lângă biletul în sine, aduc fericiților posesori și un pachet de cadouri Sziget. Oferta va fi disponibilă doar pentru 24 de ore, deci cei interesați își pot nota în calendar intervalul orar dintre 14 noiembrie, ora 1 după masa, ora României, și 15 noiembrie, tot ora 1 după masa.

  În cadrul ofertei Szitizen Prime vor fi disponibile două versiuni de abonamente, ambele pe 7 zile: un abonament simplu, la prețul de 299 de euro, și un abonament VIP, la 599 de euro. Abonamentul VIP include, pe lângă accesul normal pe insulă, și accesul la facilitățile VIP cum ar fi intrarea separată (și deci mai rapidă) și zonele VIP special amenajate în apropierea locațiilor importante, cu baruri și toalete separate și wi-fi gratuit. Atenție însă-pachetul nu include camparea VIP, ci doar camparea simplă, oriunde pe insulă- cei interesați de opțiunile speciale de campare trebuie să aștepte până la următoarea campanie de vânzări, programată pentru începutul anului viitor, când vor fi puse la dispoziție și biletele de campare.

  Atât abonamentul Szitizen Prime simplu, cât și cel VIP vor include un pachet cu cadouri Sziget: un sac de gimnastică și un tricou, ambele din materiale ecologice, o pereche de șosete și stickere Sziget. Dacă în anii anteriori pachetele erau trimise prin poștă, ceea ce a dus uneori la peripeții și colete pierdute te miri unde prin lume, anul acesta s-a luat decizia de a centraliza predarea pachetelor pe insulă: toți posesorii de abonamente Prime își vor putea prelua pachetul odată ajunși la festival.

  Festivalul Sziget 2020 va avea loc, ca dintotdeauna, pe insula Óbuda din Budapesta, între 5 și 11 august 2020. După campania specială Szitizen Prime, următoarele tipuri de bilete, inclusiv cele zilnice și abonamentele pe 3-5 zile, for fi puse în vânzare la începutul anului nou, prețul unui abonament de 7 zile urmând să fie de 339 de euro. Pentru cei ferm convinși că doresc să meargă la festival, se merită deci să participe la campania Prime.

  După lansarea tuturor categoriilor, biletele se vor scumpi periodic, și, în funcție de numele anunțate, unele categorii ar putea să se epuizeze înaintea începerii evenimentului. Intenția vădită a organizatorilor Sziget este de a propune un eveniment-experiență, similar celui de la Glastonbury, cu bilete care se epuizează în avans, indiferent de numele anunțate, dar pentru moment, vânzările depind încă foarte tare de gabaritul headlinerilor anunțați. Data concretă a primului anunț pentru festivalul din 2020 nu a fost încă comunicată, dar, pe baza experienței anilor recenți, el este așteptat sau în jurul sărbătorilor, sau în primele săptămâni ale noului an- cei care doresc să-și exprime eventualele preferințe, o pot face prin aplicația specială accesibilă de pe site-ul Sziget: https://mymusic.szigetfestival.com/eng, iar biletele Szitizen Prime vor fi disponibile aici: https://szigetfestival.com/en/szitizen-prime.

  2019 540

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.