Sute de sportivi din întreaga țară și-au dat întâlnire, în acest weekend, la „Open Vladimirescu”, competiție din calendarul federației de karate WUKF

  de Dan Lazăr | 11 March 2023, 4:35 PM | Sport | Vladimirescu

  0

  Emoții pentru micuții karatiști pe tatami la Vladimirescu (foto: Claudiu Iacob)

  Ediția a doua a Cupei „Open Vladimirescu” la karate WUKF, pentru copii, mini-cadeți, cadeți, seniori și veterani (individual și pe echipe) este în plină desfășurare la sala de sport din localitatea arădeană, fiind organizată de Clubul Ssportiv Glogovăț, cu sprijinul autorităților locale.

  „Dacă la prima ediție au fost 190 de copii, anul acesta sunt peste 400, semn că am devenit un punct de interes în calendarul competițional al federației. Mulțumim președintelui Federației Române de Karate WUKF, dl Liviu Adrian Crisan, pentru prezență și sprijinul acordat, și felicitări Lavinia Elena Moraru pentru efortul depus în organizarea acestui eveniment”, a notat, pe o rețea de socializare, primarul comunei arădene Mircea Mag.

  Program:
  Sâmbătă, între orele 09:00 – 19:00, categoriile -7, 7, 8, 9, 10, 11-12 ani (kata și kumite, individual și echipe, + kihon);
  Duminică, între orele 09:00 – 19:00, categoriile 13, 14-15, 16-17, 18-20, 21- 35, +36 ani (kata și kumite, individual și echipe).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.