miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suspiciuni de fraudă la acordarea granturilor nerambursabile din Măsura 3! A fost semnată plângerea la DNA

  de Special Arad | 18 februarie 2021, 11:38 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Ministrul economiei, Claudiu Năsui, a semnat miercuri plângerea penală care va fi depusă joi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru suspiciuni de fraudă la accesarea granturilor pentru investiții din fonduri europene, program de 550 de milioane de euro, au declarat surse politice pentru Libertatea.

  Năsui, a confirmat pentru G4Media.ro că a depus o plângere penală la DNA legată de suspiciuni de corupție în legătură cu acordarea granturilor nerambursabile din Măsura 3, o schemă de sprijin lansată de guvernul Orban pentru  firmele care au nevoie de investiții pe durata pandemiei

  Claudiu Năsui a scris pe Facebook că 68% din firmele câștigătoare la nivel național sunt înscrise în ultimele două zile înainte de expirarea termenului, iar peste 50% sunt achiziții imobiliare.

  „Am multe de spus despre această măsură, dar este în desfășurare o anchetă. Vă promit însă că toți cei care au divulgat date-cheie (în speță procentul de cofinanțare de la limita eligibilității) au comis fapte penale și vor suporta consecințele‟, a scris Năsui în data de 11 februarie pe Facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.