marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Suspiciune de omor la Felnac! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort în propria locuință

  de Mihai Todoca | 26 iulie 2022, 12:08 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Un caz tulburător a avut loc săptămâna trecută în localitatea Felnac. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort în locuința sa – ne spun cetățeni din localitate. Însă nu decesul acestuia este elementul care a șocat întreaga comunitate, ci – aflăm din surse apropiate anchetei – rezultatul autopsiei.

  Conform surselor noastre, bărbatul nu ar fi murit de cauze naturale, ci în urma unor, ca să ne exprimăm în termeni polițienești, lovituri cauzatoare de moarte.

  Nu se cunosc mai multe detalii vizavi de modul în care arăta locuința acestuia când a fost descoperit, dacă a fost victima unei tâlhării sau dacă s-a conturat deja un cerc de suspecți.

  Vom reveni cu mai multe amănunte

  Update IPJ Arad:

  „Polițiștii desfășoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.