joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cadavrul unui tânăr din Șimand, găsit pe câmp, în zona orașului Sântana

  de Ioana Costaș | 22 ianuarie 2024, 1:51 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Cadavrul unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Șimand, a fost găsit duminică, 21 ianuarie, pe un teren din apropierea orașului Sântana. Se pare că moartea tânărului ridică semne de întrebare, astfel că în acest caz a fost înregistrat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, un dosar de moarte suspectă.

  Trupul neînsuflețit – lângă care a fost găsită o sticlă de bere – a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei, care va stabili cauza decesului. Tânărul lucra la o stână de oi din apropiere și se deplasa des cu bicicleta pe drumul Șimand-Olari.

  La data de 21 ianuarie, polițiștii orașului Sântana au fost sesizați despre prezența unui cadavru, pe un teren viran. În urma efectuării cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, din Șimand. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luării măsurilor de urmare”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Cadavrul unui cioban din Seleuș, găsit după câteva zile pe un teren agricol în extravilanul comunei Bocsig

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.