duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cine sunt cei trei suspecți reținuți în cazul bărbatului omorât la o petrecere exclusivistă, cu vedete, din Dâmbovița

  de - | 12 februarie 2024, 8:26 AM | Naţional

  0

  Cei trei bărbați suspectați că au înjunghiat un alt participant la o petrecere exclusivistă într-un hotel din Dâmbovița ar face parte dintr-un clan interlop din București. La scurt timp după comiterea faptei au fugit. Duminică seară, cei trei eu fost reținuți pentru 24 de ore.

  Suspectați de comiterea crimei sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani, din București. Aceștia au și părăsit la scurt timp locul faptei, cu o mașină. Conform publicației Can-Can, polițiștii au identificat și au blocat în trafic mașina în care se aflau cei trei – Marin George Armando, Marin Laurențiu și Marin Louis-Justin, fiii cunoscutei așa-zise vrăjitoare Sidonia.

  În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, în timpul unei petreceri la un hotel de patru stele din Dâmbovița, din zona Padina, un bărbat de 41 ani, din Târgoviște, a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan.

  La petrecere participau și mai multe vedete, printre acestea Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, Alex Velea apărând de altfel în mai multe video-uri postate pe rețelele sociale de participanții la petrecere.

  În jurul orei 2,00, între trei bărbați și victimă a izbucnit un conflict. Conform ȘtirilePRoTV.ro, totul ar fi pornit de la atitudinea celor trei atunci când partenera victimei ar fi început să danseze pe ritmuri orientale.

  Bărbatul de 41 ani ar fi fost deranjat de replicile celor trei, iar de aici a pornit un conflict. De la conflictul verbal s-a ajuns la agresiune fizică, iar bărbatul de 41 ani, din Târgoviște, ar fi fost înjunghiat cu o macetă, decedând.

  Primele lovituri i-ar fi fost aplicate victimei chiar în restaurantul hotelului, după care bărbatul ar fi fost urmărit până în parcare, unde ar mai fi primit alte lovituri. Au fost chemate echipajele de prim-ajutor, însă victima nu a supraviețuit.

  sursa: Adevărul

  Citește și: A comis prima crimă în Arad. Au urmat alte trei crime. Acum vrea să fie eliberat din penitenciar

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.