sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Surprize la ISU! Trei arădeni, onorați cu diferite titluri pentru eroismul de care au dat dovadă în 2021

  de Andreea Daniela B. | 27 ianuarie 2022, 12:46 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Pompierii sunt cei care salvează vieți, atât omenești, cât și ale animalelor. Zi de zi, aceștia intervin la incendii, accidente și nu numai, dau o mână de ajutor și se străduiesc să salveze tot ce le iese în cale.

  Pentru tot ceea ce fac, pompierii nu sunt uitați și chiar primesc diferite titlul pentru activitatea lor și pentru curajul de care dau dovadă.

  Astăzi, în timpul conferinței de presă care a avut loc la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, scopul acesteia fiind evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență în anul 2021, unii dintre pompierii arădeni au fost distinși cu diferite titluri.

  Pentru aceștia a fost o surpriză, una neașteptată și plăcută, care i-a lăsat, pe rând, fără cuvinte.

  Astfel, Salvatorul de Onoare al județului Arad și Pompierul de onoare al județului Arad pentru anul 2021 sunt plutonierul adjutant Samuel Cristescu și plutonierul adjutant Cătălin Blaj.

  Primul primește titlul de Salvatorul de Onoare al județului Arad după ce, în urmă cu un an, pe A1 Arad-Timisoara a avut loc un accident grav unde acesta s-a făcut remarcat prin modul în care a reușit să ajute victimele în lipsa unei ambulanțe.

  Al doilea, Cătălin Blaj, a primit titlul de Pompierul de Onoare al județului Arad după ce s-a remarcat în executarea misiunilor din anul 2021, mai ales în cazul incendiului care a avut loc la Metalcomp.

  De asemenea, voluntarii sunt la fel de importanți, iar unii dintre ei au reușit să se remarce pe parcursul misiunilor la care au participat. Însă, mai mult ca oricare, de această dată a fost în centrul atenției voluntarul Ionuț Olteanu, cel care a fost decorat de însuși președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul pentru promovarea drepturilor omului și angajament social.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.