Detașamentul de Pompieri Arad sare în ajutorul colegilor din Caraș – Severin

  de Mihai Todoca | 16 ianuarie 2017, 3:47 PM | Știri Arad

  1

  Având în vedere avertizarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie, privind fenomenele meteorologice periculoase (ninsoare, viscol) ce se vor înregistra în unele judeţe din România, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a ordonat o regrupare a forţelor de intervenţie pentru optimizarea acţiunilor de răspuns.

  Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, Detaşamentul de Pompieri Arad, un echipaj compus din 2 subofiţeri, o autospecială de teren 4×4 şi autoşenilata 8×8 se deplasează în sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş Severin.

  Subofiţeri vor executa misiuni specifice de căutare/salvare, în funcţie de situaţia operativă ce se va înregistra la nivelul judeţului Caraş Severin.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.